Cégünkről

Az Ökotech-Lab Környezetmérnöki Iroda 1998-ban alakult, s azóta a környezetvédelmi szolgáltatók között meghatározó szerepet tölt be. Tevékenységünk a környezetvédelmi szakértői szolgáltatások egészét felöleli.

 

Cégünk hangsúlyozott szerepet vállal a modern „ökomérnöki” szemlélet kialakításában: stratégiánk és küldetésünk, hogy a környezetvédelmi ipar költséges és gyakran előnytelen technológiái helyett ökológiai és környezetvédelmi, valamint gazdasági szempontból is előnyös megoldásokat, öko-rendszereket, komplex megoldásokat, „zöld utak” kialakítását kínáljuk partnereinknek.

 

Munkatársaink több mint 15 éves szakmai tapasztalattal, környezetvédelmi szakértői jogosultsággal, engedéllyel, valamint ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 auditori jogosítvánnyal, és tapasztalattal rendelkező, speciális képesítésű szakemberek, akik a hatékonyság mellett megbízóink elégedettségét tartják szem előtt. Mindig a legelőnyösebb és leggazdaságosabb környezetvédelmi megoldásokat kínáljuk partnereink számára, ezzel biztonságot és megtakarítást is biztosítunk.

 

Nagyvállalati munkakörben szerzett tapasztalattal, nem pusztán a környezetvédelmi szakmai szempontokat ismerjük, hanem a multinacionális vállalati stratégiákat is, így a környezetvédelmet előnyt jelentő módon tudjuk elhelyezni a vállalat működésében. 2001-től foglalkozunk a vállalatok környezetvédelmi felelősségével és a környezetvédelem piaci értékként való megjelenésével, a környezettudatos vállalati magatartás kialakításával és kommunikációjával, illetve a környezetvédelmi management rendszerek kialakításával.

 

Munkánk során azt is megvizsgáljuk, hogy a vállalatok a jogszabályi kötelezettségeik betartása mellett milyen lépéseket tehetnek a környezetvédelmi teljesítményük javítása érdekében és mindez hogyan építhető be a tulajdonosok, illetve a management döntéseibe? Milyen az optimális vállalati irányítási rendszer és hogyan mérhető a vállalat környezetvédelmi teljesítménye? Fontosnak tartjuk a megfelelő külső és belső kommunikáció kiépítését is annak érdekében, hogy a környezettudatos vállalati magatartás erkölcsi értéke a piac számára is ismertté váljon és – újabb eredményeket generálva – további ösztönzésként hasson a vállalatra.

 

Az általános környezetvédelmi szakértői feladatokon túl fő szakterületünk a környezetvédelmi engedélyeztetések lebonyolítása, kármentesítésekhez kapcsolódó feladatok elvégzése, vállalatok környezetvédelmi felkészítése és fejlesztése, vállalatirányítási rendszerek tervezése, bevezetése és fejlesztése, illetve környezetvédelmi kommunikáció tervezése.

 

Szennyvízkezelés és a hulladékgazdálkodás szakterületeken folyamatos kutatásaink eredményeként jelentős műszaki fejlesztésekkel is büszkélkedhetünk.

 

Munkáink során a vállalatoknak, üzemeknek, önkormányzatoknak, vízműveknek nyújtott szakértői, illetve tanácsadói (consulting) és tervezői tevékenység mellett környezetvédelmi megbízotti szaktevékenységet is végzünk.

 

Állandó partnereink az önkormányzatok (tanácsadás, tervezés: környezetvédelmi programok, szennyvízkezelés és hulladékgazdálkodás, zajvédelmi, illetve levegőtisztaság-védelmi feladatok).

 

Teljes körű környezetvédelmi szolgáltatásainkkal állandó partnerként segítjük vállalatok és ipari üzemek (tanácsadás, tervezési és consulting feladatok: környezetvédelmi felülvizsgálatok, technológiai felülvizsgálatok, szennyvízkezelés és hulladékgazdálkodás, környezetvédelmi hatástanulmányok, minőségirányítási rendszerek: ISO 9000, ISO14001 és OHSAS 18001) munkáját.

 

Munkánk megköveteli, hogy a már alkalmazott technológiák fejlesztése mellett a K+F feladatokban is folyamatosan részt vegyünk. Így a vezető környezetvédelmi technológiákat is ismerjük. Több szennyvíztisztítási és hulladékgazdálkodási technológia fejlesztésében és kialakításában vettünk részt.

 

A szakmai feladatok ellátásán felül a belső és külső kommunikáció tervezésében is jelentős gyakorlattal rendelkezünk.

 

A csapattagok kiválasztásánál nagy gondot fordítottunk a szakmai tapasztalatokra és az eddig elért eredményekre egyaránt. Bátran állíthatjuk, hogy ütőképes, nagy szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező lelkes társaságot sikerült összehozni.

 

 

Cégünk, illetve szakembereink 15 éve foglalkoznak az iparvállalatok környezetvédelmi problémáival. Társaságunk szakértői tevékenységével eredményesen közreműködött számos hazai és nemzetközi ipari vállalat környezetvédelmi problémáinak megoldásában.

 

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt időszakban munkánk eredményeképpen számos fejlesztés és beruházás valósult meg, a szakértelmünkkel hozzájárulhattunk partnereink környezetvédelmi fejlesztéseihez. Megbízóink elégedettsége és a szakma elismerése a garanciánk.

 Szakértői jogosultságaink 

 

 

Kérdése, problémája van? 

 

Kérdéseivel, környezetvédelmi problémáival forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Írja be az aktuális kódot *

Aktuális kód: 36r6x5

ZÖLDEN ÉS GAZDASÁGOSAN?

 

Díjmentes szakmai kiadvány felelős vezetőknek

 

Lehet egy vállalatot gazdaságosan ÉS zölden működtetni?

 

Teremthető harmónia a gazdasági fejlődés és a környezetvédelem között? Vajon az Ön vállalata is működhet így?

 

A válaszunk: IGEN! Kérje díj-mentes szakmai kiadványunkat!

 

ÉRDEKEL! »

Öko-Blog

további cikkek »

Aktuális határidő

CSATLAKOZZON!

Oldal tetejére

1