Termékdíj ügyintézés

A magyarországi gyártó vállalatok legnagyobb részét érinti a termékdíj szabályozás, ráadásul a termékdíj törvény és a végrehajtási rendelet 2015. január 1-től érvényes változása kiterjesztette az érintett termékek körét.

 

Ennek kapcsán számos olyan szervezetnek kell szembenéznie a termékdíj törvény bonyolult előírásaival és az azokból adódó jelentős adminisztrációs terhekkel, amelyeknek korábban a termékdíjjal kapcsolatban semmilyen teendőjük nem volt.

 

Az előírások bonyolultak és sokszor nehezen átláthatóak, emiatt igen könnyű hibát véteni. A hatóság ráadásul igen alaposan ellenőrzi a nyilvántartásokat és bevallásokat, az elkövetett mulasztások, hiányosságok feltárása esetén igen magas összegű bírságok kiszabására van lehetőségük.

 

Szeretné betartani a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos előírásokat és kiküszöbölni az esetleges hibákat? Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Környezetvédelmi szakértőink vállalják:


 
 
 
 
 
 
 

 


 

 

Kérdése, problémája van? 

 

Kérdéseivel, környezetvédelmi problémáival forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

 

Írja be az aktuális kódot *

Aktuális kód: s65n7h

ZÖLDEN ÉS GAZDASÁGOSAN?

 

Díjmentes szakmai kiadvány felelős vezetőknek

 

Lehet egy vállalatot gazdaságosan ÉS zölden működtetni?

 

Teremthető harmónia a gazdasági fejlődés és a környezetvédelem között? Vajon az Ön vállalata is működhet így?

 

A válaszunk: IGEN! Kérje díj-mentes szakmai kiadványunkat!

 

ÉRDEKEL! »

Öko-Blog

további cikkek »

Aktuális határidő

CSATLAKOZZON!

Oldal tetejére

1